Win kaartjes voor de KreaDoe beurs!

Van woensdag 28 oktober tot en met zondag 1 november wordt de KreaDoe in de jaarbeurs in Utrecht gehouden. Het is het grootste creatieve event in Nederland!

Wil jij een kaart winnen voor de KreaDoe? Ik geef 4 kaarten weg!

Wat moet je doen om kans te maken op een kaart? Volg mijn blog via bloglovin en laat hieronder een reactie achter. Voor een extra kans kun je ook meedoen op mijn facebookpagina en/of mijn instagramaccount.

Volgende week woensdag maak ik de winnaars (die ik loot uit de deelnemers hier op mijn blog, mijn facebookpagina en instagramaccount) bekend!

logo

Liefs, Lotte

Like & Share!

25 thoughts on “Win kaartjes voor de KreaDoe beurs!

 1. Wow wat leuk deze verloting. Vorig jaar kon ik helaas door omstandigheden niet gaan maar dit jaar wil ik erg graag gaan. Dus ik doe mee met deze verloting!!

 2. Hey Lotte,
  Wat een super leuke actie. Ik zou super graag een keer naar de KREADOE willen, ben er nog nooit geweest namelijk haha. Lijkt me super leuk om te winnen. Fijne donderdag.

  lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

 3. Ik maak graag kans op kaartjes. De kinderen in mijn kleuterklas vinden het altijd geweldig om mijn gehaakte knuffels op de thematafel te zien en wie weet kom ik nog nieuwe leuke ideeën tegen!

 4. Heb heel veel zin in zo’n creatief uitje! Zou graag samen met mijn creatieve oma hier naar toe willen! We brengen samen veel tijd door met haken, breien, kaarten maken, etc. Ik doe graag mee!

 5. Hoi Lotte,
  Ik waag ook hier een poging voor mijn dochter Madelief! Al 3 jaar op rij wilt ze heel graag gaan, maar is het er nog niet van gekomen om te gaan!
  Grtz
  Colette

 6. Hoi! Ik ben sinds kort begonnen met haken, na eindelijk naar mijn moeder en zusjes te hebben geluisterd. Zij gaan als echte liefhebbers naar de KreaDoe beurs; het lijkt mij heel leuk om ook mee te gaan! Het klinkt als een erg leuke beurs. En laat ik nu ook nog eens op kamers zitten in Utrecht.. Leuk leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *