Win 2 kaarten voor de KreaDoe 2016

Ik mag 3 x 2 kaarten weggeven voor de KreaDoe!
KreaDoe is hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. De KreaDoe vindt plaats van 2 tot en met 6 november in de jaarbeurs in Utrecht.

Hoe maak je kans op de kaarten? Simpel, laat hieronder een reactie achter. Voor een extra winkans like de facebookpagina van Lotte Haakt. Zaterdag 29 oktober zal ik de winnaars bekend maken.

kreadoe give away

Like & Share!

11 thoughts on “Win 2 kaarten voor de KreaDoe 2016

 1. Het lijkt me heerlijk om weer eens te struinen en te snuffelen tussen en bij de kraampjes en allerlei mooie en nieuwe creatieve frutsels te ontdekken. Dus ja….ik wil heel erg graag meedoen met deze give away Groetjes Tertia

 2. Ik wil heel graag de kaarten winnen Je zou mij er superblij mee maken! Ik heb ook een reactie geplaatst onder je instagram post. Superleuk en het perfecte verjaardagscadeautje voor mezelf haha! Dankjewel en nog een fijne dag!

 3. Ik wil heel graag mee doen aan deze give away, weer lekker struinen tussen alle kraampjes en kijken naar alle kleuren en voelen aan wolletjes geweldig!!

 4. Hey Lotte,
  Wat een leuke give-away. Ik doe graag mee. Het lijkt me heerlijk samen met mijn moeder een dagje weg te gaan en nieuwe inspiratie op te doen. Ik ben heel benieuwd. Ik ga duimen hihi.
  Fijne donderdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

 5. Wat zou ik het leuk vinden om kaartjes te winnen van KreaDoe . Ik ben er nog nooit geweest en dit jaar zou ik graag met mijn 2 dochters eens een kijkje willen nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *