Weer lekker bezig: zpagetti waszak

Inmiddels is Tobias al weer 9 weken oud. Wat gaat de tijd toch snel! De eerste weken kwam er van bloggen, haken, naaien en de rest weinig terecht. Nu begint dat weer een beetje te komen. Ik ben de laatste weken weer aan het haken geslagen. Onlangs kocht ik een zpagetti pakket om een waszak te maken. De waszak is inmiddels klaar en hangt in de badkamer. ik had dit veel eerder moeten doen want manlief stopt regelmatig zijn was hierin (in plaats van het op de grond te laten liggen)!!
Ook met de poef ben ik begonnen. Hij wordt voor mijn moeder voor op haar nieuwe veranda. Daarnaast ben ik bezig met een lalylala pop. Ik zag deze overal voorbijkomen en ik vind ze onwijs schattig dus nu ben ik er zelf ook mee begonnen. Hij is bijna klaar! Het resultaat zal ik snel laten zien!

 

Like & Share!

6 thoughts on “Weer lekker bezig: zpagetti waszak

  1. Oh als dat helpt om te voorkomen dat de was op de grond gegooid wordt, moet ik dringend leren haken 😉 Met drie kleine kids en een bomenman die altijd goed vuil zijn, wordt dat al snel een klein berg kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *