Vroem vroem….gehaakte auto

Eindelijk is hij klaar! De gehaakte auto uit het nieuwste boekje van Christel Krukkert. Het was een werkje en ik heb er nachten van wakker gelegen (nou ja, bij wijze van dan). Er zitten een paar foutjes in het haakwerk en de afwerking had best iets netter gekund maar ik ben best trots op het eindresultaat!
De jongens zijn er gelukkig ook blij mee. Ze vroegen of ik er nog een wil haken! Dus op naar de volgende!
Like & Share!

19 thoughts on “Vroem vroem….gehaakte auto

 1. Jouw autootje is erg leuk geworden. Die foutjes vallen helemaal niet op, dus die had je ook niet hoeven noemen. Een kennis van ons is met het VW-busje bezig. Dat ziet er ook heel grappig uit. Die Christel Krukkert is echt supergoed in het bedenken en maken van leuke patroontjes.

  Als Lisanne een beetje moeite heeft met de patroontjes, dan begin ik er maar niet aan, zij is echt een haak”ster”.

  Groeten van Juffrouw Mier

 2. Leuk! Ik ben momenteel ook bezig met de mini cooper en de race auto. Vooral bij de wielkasten van de mini vergt wat puzzelwerk, maar ik ben er uit en het gaat lukken.
  Houd mijn blog maar in de gaten.

  Groetjes van Gerda (Haakfeest).

 3. “vroem-vroem” sms ik mijn dochter altijd wanneer we pas vertrokken zijn met de auto naar het buitenland.

  mooie auto. Auto’s blijven het meest aanspreken in het rood, eh?

  Kleine foutjes horen erbij. Je zoons zullen er niet meer plezier om hebben!

 4. Het is even een fiks werkje, maar dan heb je ook echt een prachtig karretje. Zo leuk om eens iets te haken waar jongens blij van worden, al ken ik ook wat meisjes die er net zo enthousiast van worden.

  Fijn weekend, Margaret

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *