Vintage kaarten met een gehaakt randje

Een hele tijd geleden….toen ik nog niet kon haken…..zag ik eens een kaart met een gehaakte rand. Superleuk! Dit idee is altijd ergens in mijn achterhoofd blijven hangen. Nu kan ik wel haken dus tijd voor actie!
In het flow vakantieboek van vorig jaar zaten een aantal schattige vintage kaartjes. Perfect om een randje om te haken.
Hoe ging ik te werk? Heel simpel. Op de achterkant van de kaart tekende ik af waar de gaatjes moesten komen (rondom en circa om de 5 mm en 5 mm van de rand af). Met een naald prikte ik gaatjes. Feston steek rondom. Hierin haakte ik vasten. Tot slot werkte ik af met picots rondom (* 1 v, 3 l, 1 h.v. in de 3e l. vanaf de haaknaald, 1 v. in de volgende v.* Tussen ** zo dikwijls herhalen als nodig).
Like & Share!

7 thoughts on “Vintage kaarten met een gehaakt randje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *