Toet Toet…….de gehaakte Volkswagenbus

Toet Toet….daar komt hij aan…..de gehaakte Volkswagenbus uit het boekje van Christel Krukkert. Hij is best goed gelukt al zeg ik het zelf.
Onlangs haakte ik ook de rode auto uit het betreffende boekje. Daar had ik wat meer moeite mee dan met deze bus. Oefening baart kunst zegt men altijd dus dat zal dan ook wel kloppen. Ik denk dat mijn volgende project de politieauto wordt…of de takelwagen…nee de brandweerwagen…of toch het vrachtwagentje? Ik hoef mij in ieder geval niet te vervelen de komende tijd :).
Oudste zoon stond erop dat deze Volkswagenbus in deze mooie roze kleur werd gehaakt.
Like & Share!

14 thoughts on “Toet Toet…….de gehaakte Volkswagenbus

  1. Ik ben deze VW bus ook aan het haken, moet alleen het basiskleur bijhalen, want ik kom niet toe met mijn bolletje van 50gr… Die van jou ziet er heel mooi uit!
    Groetjes Sofie

  2. O, wat een gave VW-bus! Mooie kleurencombi, wat leuk dat je zoon het roze heeft gekozen maar het past echt perfect bij het wagentje. Op naar de volgende, ook die zal vast weer schitterend zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *