“Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?”

“Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?”

Wie kent deze zin niet? Niemand volgens mij!

Sneeuwwitje het meisje met de zwarte haren, de rode lippen en sneeuwwitte huid uit het sprookje van de gebroeders Grimm.
sneeuwwitje
Voor de 3e verjaardag van mijn nichtje haakte ik Sneeuwwitje. Het patroon is te vinden in het nieuwste boek van Tessa van Riet, Amigurumi sprookjes. Met dit boek haak je je eigen sprookjesbos. Naast Sneeuwwitjes (en de zeven dwergen en een prins) zijn er in dit boek onder andere patronen van Goudlokje en de drie beren, roodkapje en de wolf (en grootmoeder niet te vergeten) te vinden. Dit boek is een echte aanrader! Ik moet nu snel weer verder want de zeven dwergen wachten 🙂
amigurumi sprookjesboek

Liefs, Lotte
Like & Share!

9 thoughts on ““Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?”

 1. Hey Lotte,

  Wat een lieve sneeuwwitje. Echt super leuk. Dat boek staat nu ook op mijn verlanglijstje en wil ik graag hebben, maarja kan niet alles tegelijk haha. In ieder geval super leuk en veel plezier met haken.
  Fijne zondag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  1. Hey Emily,

   Dank je wel. Het is zo’n leuk boek! Ik had het een tijdje terug al gezien in de voorverkoop. Ik ben helemaal verliefd op de sprookjesfiguren in het boek. Fijne zondag! Liefs, Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *