Scheepjes Cal….het einde

Eindelijk…mijn deken is klaar! Tijdens het haken had ik zo mijn twijfels over de kleurencombinaties. Door de granny squares met een donker garen aan het elkaar te haken en de donkere rand erom heen isΒ  het, vind ik, toch nog goed gekomen. Ik ben in ieder geval heel erg blij met het eindresultaat.
De deken is ongeveer 1,20 bij 2,00 groot. Ik heb gehaakt met Stylecraft Special DK. Er zijn ongeveer 13 bollen in gegaan en ik heb haaknaald 4 gebruikt.
Ik heb een goed plan. Ik ga de kussens van mijn bank bekleden met een haakwerk. Vindt de man vast heel erg leuk :)….
….of ik ga de deken gebruiken als sprei op het bed van oudste zoon. Het bed is trouwens nog van mijn overgrootvader geweest. Ik heb er ook nog in geslapen πŸ™‚
Liefs, Lotte
Like & Share!

20 thoughts on “Scheepjes Cal….het einde

  1. Of je hem nu als sprei gaat gebruiken of als bekleding voor de bank: het resultaat zal schitterend zijn!!! De kleuren vond ik vanaf het begin al prachtig. Nu krijg je een mooie combinatie van licht en donker en ze vullen elkaar perfect aan!

  2. Ik vind de kleuren heel mooi bij elkaar passen, maar ik herken dat wel: ik kan soms heel onzeker zijn over mijn kleurgebruik! Mijn cal-streepjesdeken ligt om die reden al een hele tijd in een hoekje te verkommeren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *