Scheepjes Cal #4,5 en 6

Nog even een korte update over de Scheepjes Cal. Inmiddels zit week 4, 5 en 6 er ook weer op. Als ik hieronder mijn granny’s zie denk ik telkens: “what was I thinking”, wat een onwijs slechte kleurencombi’s. Maar goed, wie weet als de deken straks in elkaar zit….dan valt het hopelijk mee.
En ik heb toch nog maar wat extra wol erbij gekocht. Hopelijk maken deze kleurtjes ‘iets’ goed.
Liefs, Lotte
Like & Share!

21 thoughts on “Scheepjes Cal #4,5 en 6

  1. Het komt vast goed met die deken! Soms moet je gewoon gek doen, eens kiezen voor wat anders dan steeds weer dezelfde veilige kleuren (daar ben ik dus heel goed in, kiezen voor steeds dezelfde kleuren 😉 ). Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat.

    Groetjes, Daphne

  2. Bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog. Ik heb hier even zitten rondneuzen en zie dat jij ook niet stil zit. Wat een leuke haakprojektjes… Met de kleuren van de CAL komt het vast wel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *