Scheepjes Cal #3

Hopelijk hebben jullie een fijne kerst gehad!Ik ben nog steeds bezig met de Scheepjes Cal. Ik moet zeggen dat het nog niet erg opschiet. Het is best een klus om elke week ‘het voorgeschreven’ aantal granny’s te haken. Inmiddels ben ik met week 3 klaar. En ik heb ze geblockt! Dames, bedankt voor alle tips over het blocken die jullie me hebben gegeven.

 Ziet er best strak uit, nietwaar?
En week 2 is ook geblockt. Oké, ik moet zeggen, op de foto ziet het er niet heel erg netjes uit maar je ziet wel degelijk verschil met de ‘before’ foto (hieronder).
Ook meedoen met de Scheepjes Cal? Klik hier.
Liefs, Lotte
Like & Share!

9 thoughts on “Scheepjes Cal #3

  1. Het schijnt ook makkelijker te gaan om ze aan mekaar te naaien, nadat ze ‘geblockt’ zijn 🙂 Ik ben begonnen aan week 8… Maar haakte eerst wat andere dingen tussendoor!
    Fijn weekend verder,
    Groetjes Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *