Scheepjes Cal #1

Volgens mij doe iedereen (nou ja, een aantal haakliefhebbers) momenteel mee aan de Scheepjes Cal. Op de blog van A creative being wordt gedurende een aantal weken een patroon gepubliceerd met als uiteindelijke doel een deken te haken.
Ik heb lang getwijfeld of ik mee zou doen maar inmiddels ben ik begonnen. Er worden verschillende granny’s gehaakt en er zitten onwijs leuke patroontjes tussen. Dus geen reden voor mij om niet mee te haken. Het is eigenlijk de bedoeling dat je met Scheepjes garen haakt. Er zijn verschillende kant-en-klare pakketten te koop. Eigenwijs als ik ben ga ik natuurlijk met een ander garen haken: Stylecraft. En nu maar hopen dat mijn kleurencombi’s goed uitvallen (waarschijnlijk niet).
Dit zijn de te haken granny’s van week 1. Met Scheepjes wol worden 6 granny’s gehaakt iedere week. Maar omdat Stylecraft wat dikker is heb ik besloten er iedere week 4 te haken. Mocht het nodig zijn haak ik er later meer.
Zal ik de granny’s nog blocken? Wat denken jullie?
Volgens mij is inmiddels week 9 van de Cal begonnen. Ik ben nu met week 2 bezig dus ik ga weer snel doorhaken!
Liefs, Lotte
Like & Share!

15 thoughts on “Scheepjes Cal #1

 1. Ik doe deze keer niet mee… heb al spijt want vind het wel mooi die granny’s.
  Maar ik was met twee CAL spreien begonnen en heb er uiteindelijk maar eentje klaar…tja met mijn ziekte van alles tegelijk willen doen!… nu moet ik eerst die andere af hebben voor ik nog met een groot project begin… dat is de straf die ik mezelf opleg.;-)
  Ik vind jouw kleurtjes heel mooi! Het wordt vast een heel mooi deken!

 2. Ik zag hem ergens voorbij flitsen en was gelijk verliefd! Ik ga dit zeker op een later moment ook doen. Eerst mn cal maar eens af.. ;-). Je hebt mooie kleurtjes, succes met het bijkomen 😀 Liefs, Anne-Co

 3. Mooie kleurtjes gebruikte je! Zal wel passen, als jij het goed vindt! Ik heb de mijne ook nog niet geblockt, vind die redelijk recht, maar ik ga het toch nog doen!
  Ik deed het in de zomer ook eens met een granny deken en de blokken die je haakt blijven echt recht! Dus zeker aan te raden 😉
  Ik ga vanavond de eerste blocken, zodat ik klaar ben met de kerstvakantie en dan de granny’s aan mekaar kan haken, want ik ben enkele weken achter! Veel succes, verder,
  groetjes Sofie

 4. Ohhh… Je brengt me weer aan het twijfelen… Ik heb veel te veel liggen, maar de blokken zijn zo prachtig. Ik ben Stylecraft-fan. Dit gaat zeker mooi worden! Ik weet niet of blocken zin heeft met acryl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *