Mariette de eend

Een tijdje geleden kocht ik het boekje Sweet Crochet van Sandrine Deveze. Sandrine is bekend van het blog Tournicote en iedereen kent vast wel haar geweldige gehaakte peer en appel.

Mariette3

Wat een ontzettend leuke patronen zijn er te vinden in het boekje. Mijn eerste project hieruit is Mariette de eend. Het lijfje heb ik gehaakt met een dubbele draad waarvan de tweede draad een gouddraad was. Dat geeft echt een tof effect! Tijdens het haken heb ik alleen niet zitten opletten want ik ben 10 toeren vergeten te haken van het lijfje…oeps. Maar goed, het resultaat is er niet minder door.

Liefs, Lotte

Like & Share!

5 thoughts on “Mariette de eend

  1. Leuk, ik ben bezig met Raspberry, de eerste knuffel die ik dan haak uit haar boekje.
    Ik had dat ook dat ik toeren plots vergat, waarschijnlijk omdat het niet zo duidelijk erin vermeld staat dat je van bijvoorbeeld rij… tot rij… ‘zoveel’ steken kan haken. Je bent niet de enige!
    Ik ben van plan om Brussels en die met zijn snorretje te gaan haken. En… boekje twee wil ik mezelf ook nog aan schaffen!
    http://lekkerbekkenmaar.blogspot.be/

    1. Ik zag jouw knuffel uit het boekje al voorbijkomen. Hij is echt super geworden! Het komt echt zelden voor dat ik toeren vergeet. Bij een tweede patroon uit het boekje ga ik in ieder geval extra goed opletten . En het tweede boekje staat ook op mijn verlanglijstje! Fijne weekend!! Liefs, Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *