Let’s meet haakparty!

Afgelopen zaterdag organiseerde Lisanne van Draad en Praat een heuse haakparty. Met een groep van 25 creatieve blogsters en instagrammers kwamen we bijeen in de Echtstudio in Alphen aan de Rijn. En ook ik was erbij!

letsmeethaakparty1

Het was een middag vol inspiratie, lekkernijen (homemade appeltaart!) en vooral veel gezelligheid! We wisselden met elkaar van gedachten over de nieuwste garen en boeken (tip: Weekend DIY van Yvestown).

letsmeethaakparty4-4

De thee dronken we uit door Lisanne zelf gepimpte kopjes die we na afloop mee naar huis mochten nemen. Hoe geweldig is dat!

letsmeethaakparty2-2

Lisanne had zelfs een hoek gecreëerd waar we onze eigen haak-selfie konden maken. Op de foto zie je Lisanne vanDraad en Praat, Claire van ByClaire, Marianne van MaRRose CCC en Lidy.

letsmeethaakparty3-3

Na afloop kregen we een supergave goodiebag mee met onder andere garen van ByClaire en een pot met ontzettend lekkere spekjes.

Ik kan niet anders zeggen dan dat het een buitengewoon geslaagde middag was. Ik heb zoveel leuke en inspirerende dames ontmoet. Lisanne bedankt voor het organiseren van deze geweldige middag. Ik hoop dat we het snel een keer over kunnen doen!

Collage echtstudio

Nog even een plaatje van de Echtstudio. Echt een geweldig mooie winkel met een heel groot assortiment. Ben je een keertje in de buurt dan moet je zeker even langsgaan.

Liefs, Lotte

Like & Share!

3 thoughts on “Let’s meet haakparty!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *