Kun je haken?….haak dan mee!

Mijn eerste blogbericht in het nieuwe jaar! Is het te laat om jullie nog een gelukkig nieuwjaar te wensen? Eigenlijk wel volgens mij maar ik doe het toch maar. Alsnog een gelukkig en vooral ook een creatief nieuwjaar!
Ook dit jaar haak ik weer meer met de CAL. Doen jullie ook mee? Meer informatie kun je vinden op de blog van Tertia.
Week 1 en 2 zitten er inmiddels op.
Verder ben ik nog steeds bezig met de Scheepjes Cal. Het schiet nog niet heel erg op hoewel ik het gevoel heb dat ik hele avonden aan het haken ben. En ik ben bijna klaar met onderstaand project. Zien jullie wat het is? Oudste zoon riep: mama, haak je een fΓΆhn! Leuk!! Nee jongen, het is een giraffe….

Liefs, Lotte

Like & Share!

8 thoughts on “Kun je haken?….haak dan mee!

 1. Jij ook een gelukkig en gezond
  2015!!

  Wat leuk dat ne meedoet aan de CAL 2015!

  Ik wilde ook maar mag niet van mezelf omdat er nog 2 cal 2014 dekens liggen πŸ˜‰

  Benieuwd naar de giraffe in wording πŸ˜€

  Groetjes Henrike

 2. leuk friemel..eerst begon ik week 1 ging 2 keer niet goed, weer gisteren echt aandacht aan besteed kwa steken( die moeten kloppen) en ben tevreden…week 2 begon ik maar stopte want de uitleg is duidelijk (kruissteek) maar toch kom ik niet uit…ik probeert het vandaag wel af te krijgen…anders heb ik achterstanden…ik zie dat velen glitter in gebruiken…is heel mooi…je hebt het mooi gedaan…groetjes soraya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *