KreaDoe!

Ik ben naar de KreaDoe geweest!! Met mijn moeder. Gisteren, met de trein. Ik twijfelde lang. Zal ik gaan? Ga ik alleen? Zou het wel leuk zijn? Nou als ik niet ga zal ik er nooit achter komen. In mijn moeder vond ik een welwillend ‘slachtoffer’ om mij de vergezellen naar Utrecht. Manlief besteld bij de NS voor ons de treinreis en kaarten en daar gingen we, opweg naar de grootste CreaBea beurs van het land.
Een vriendin van mijn moeder vroeg op Facebook: hoe was de beurs Bea (zo heet mijn moeder, hoe toepasselijk voor een CreaBea). Mijn moeder antwoordde:” Heel veel kralen en kralen en kralen. Nog meer papier en plaatjes en plakkers. Haakpatronen, breipatronen, borduurpatronen. Vrouwen en vrouwen en vrouwen. 1 zuchtende man op sleeptouw en 2 verdwaalde punkers die dachten dat het de Tattoobeurs was. Kortom: veel, vol, toch leuk.”
Ik kan niets meer toevoegen. Dit is een zeer accurate samenvatting van de KreaDoe in 6 zinnen. En wie weet volgend jaar weer!
 Ik kocht een zak (nee herstel 2 zakken) Stylecraft garen. Voor een nieuw project. Een deken denk ik
Ik kocht materialen om leren armbandjes te maken. Ziehier het resultaat!
Mijn moeder kocht kralen voor een ketting. De ketting heb ik geregen gisterenavond.
Like & Share!

10 thoughts on “KreaDoe!

  1. Helemaal fan van de armband…
    Geweldig die punkers! Haha die zullen zich geamuseerd hebben… wie weet waren er wel van die plaktatoo’s…. En kwamen ze daar wel voor… Te bang voor echte? 🙂
    Fijn weekend!

  2. Hey Lotte, wat leuk dat je mij gevonden hebt! En daardoor heb ik jou gevonden, weer een leuk blog erbij om te volgen :-))
    Jippie! Stylecraft! Daar ga je veel plezier mee beleven. Ben benieuwd wat voor een deken je gaat maken.

  3. Hahaha, wat zullen die punkers raar gekeken hebben… en die arme man… wat een heks moet die vrouw zijn om daar een man mee naar toe te slepen! Gave armbandjes heb je gescoord. Ben benieuwd wat je met al je moois gaat maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *