Haakspiratie

Het is een beetje stil hier…. Om een of andere reden schiet het bloggen er telkens bij in. Tegenwoordig ben ik veel te vinden op instagram. Hopelijk tref ik jullie ook daar.

Eind vorige maand was het zover. De boeklancering van Haakspiratie van Janneke bij het Wolhuis in Rijssen.

haakspiratie 1

Voordat het boek officieel werd gepresenteerd was er een workshop voor een 20-tal bloggende dames, waarvoor ik ook was uitgenodigd. Tijdens deze workshop zijn we aan de slag gegaan met een project uit het boek. Zoals je je kunt voorstellen kwam er van haken echter weinig terecht. Er werd vooral heel veel gekletst en gelachen. Het speldenkopje waar we mee bezig zijn geweest heb ik thuis verder afgemaakt.

haakspiratie 3

Ondertussen verzamelden zich al veel haaksters in de winkel die natuurlijk een exemplaar van haakspiratie wilden bemachtigen. Het was heel erg druk maar bovenal heel gezellig bij het Wolhuis. De prachtige projecten uit haakspiratie waren te bewonderen en er was taart en koffie. Het was een meer dan geslaagde middag. Ik heb echt genoten en heel veel gezellige en creatieve dames gesproken.

haakspiratie 2

Na afloop kregen we nog een supergave goodiebag mee naar huis. Uiteraard met een exemplaar van haakspiratie, een naaiboek, wol en de tassenbodem en hengsels om de wiebertas uit het boek van Janneke te kunnen haken. Echt te gek!

haakspiratie 4

Liefs, Lotte

 

Like & Share!

6 thoughts on “Haakspiratie

 1. Hey Lotte,

  Yes, weer een leuke post van jouw kant :-). Leuk hoor, die boeklancering. Wat gaaf dat je uitgenodigd werd voor de workshop. En wat een super gave goodiebag. Leuk hoor.
  Fijn weekend.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *