Give away!!

Omdat Friemel en Tinus vandaag haar eerste blogverjaardag viert organiseert zij een give away! Normaal gesproken trakteer je als je jarig bent maar om al mijn lieve volgers nu een stukje taart op te sturen…..nee, ik denk niet dat dat zo’n goed idee zal zijn. De post zal niet blij met mij zijn.
Nu kwam ik dan ook op het lumineuze idee om dan maar een haakboek weg te geven. En wel een haakboek om je eigen taartjes te haken. Als dat niet feestelijk is!
Wat moet je doen om mee te doen aan deze giveaway? Hieronder een berichtje achter laten en volger zijn of worden. En ik zou het zeer waarderen als je een linkje naar deze give away op je blog plaatst.
Bij 75 volgers (via google friend connect) gaat de give away de deur uit!
Like & Share!

20 thoughts on “Give away!!

 1. Proficiat met je blogverjaardag! Ik kan niet (lees: heb geen geduld) haken maar ik vind die taartjes wel super mooi! Misschien kunnen we wel eens iets swappen? πŸ˜‰ groetjes

 2. Proficiat, zag je bericht in een FB groep, ik ben je gaan volgen via Bloglovin…
  En ik zal het bericht delen op mijn blog; zie tabblad give away’s
  groetjes Sofie van Fie bakt, haakt en naait!

 3. Proficiat met uw blogverjaardag !!!
  Oeps … en nu je mij er aan doet denken blog ik weldra ook een jaartje en welgeteld binnen 4 dagen … πŸ™‚
  Dit is een hele leuke Give away waar ik zeker graag aan meedoe want taartjes heb ik nog nooit gehaakt. Volger ben ik al een tijdje en uw linkje plaatsen we met veel plezier.
  Groetjes en nog een fijn weekend, Tinne

 4. Hallo Lotte, hierbij een reactie van mij na jouw berichtje op mijn blog. Natuurlijk doe ik mee aan jouw give away. Super leuk,en vooral voor mijn dochter van 10 die deze vakantie haar eertse amigurumies heeft gehaakt. Meteen verslaafd en op zoek is naar leuke boekjes. Dus waag ik voor haar een gokje!

 5. Ik doe ook graag mee aan jou give away, volger ben ik nu (snap niet waarom ik dat nog niet was, kijk best regelmatig………) en ik zal morgen een linkje naar jou giveaway plaatsen

 6. Gefeliciflapstaart ! Ja hoor, ik zou heel graag mee willen doen met je verloting ! Volger ben ik via bloglovin. Dit boek staat al even op mijn verlanglijstje, maar het komt er steeds niet van. Weet aardig wat mensen in mijn omgeving die wel zo’n leuk gebakje als verrassing verdienen ! πŸ™‚
  Haakgroetjes,
  Caroline

 7. Gefeliciteerd, en leuk dat je langs kwam op mijn blog!
  Ik doe graag mee met de give-away; ik zou het boekje aan mijn moeder geven, die zou het helemaal te gek vinden (en vast bergen taartjes haken!).
  Fijn weekend alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *