Give Away!

Het is weer eens tijd voor een give away!

Wat kan je winnen? Een geweldige set haaknaalden in de maten 2 -2.5 – 3 – 3,5 – 4 – 4,5 – 5 -5,5 – 6
Wil jij kans maken? Volg mijn blog via bloglovin en laat hieronder een reactie achter. Voor een extra kans like je mijn facebookpagina en laat je daar ook een reactie achter.
Meedoen kan tot maandag 1 juni.

haaknaaldenset-1

Liefs, Lotte

Like & Share!

73 thoughts on “Give Away!

 1. Leuke actie!! Ben nieuwsgierig hoe het is met deze haaknaald te werken. Gebruik nu haaknaald van vroeger in combi met haaknaald uit de welbekende voordelige winkelketens. Dus zou een enorme aanvulling zijn op mijn haakhobby. Groetjes lida

 2. Ooh wow Lotte, wat een waanzinnige give-away…dit zijn echt mijn favoriete haaknaalden…deze haken zo fijn ! Ik volg !! Fijne dagm XMir

 3. Lotte, Wat een groot cadeau om te kunnen winnen zeg, prachtig die haaknaalden. Ik heb overal een reactie achtergelaten. succes met de loting. Groetjes Paula (Plenty of Presents)

 4. Hey Lotte,

  Wauw, wat een leuke give-away weer zeg. Ik zou deze haaknaalden set niet voor mezelf willen winnen maar voor mijn schoonzusje. Ze is nu een tijdje aan het haken en dat gaat wel goed. Ze zit wel te kijken naar zulke haaknaalden, maar die zijn vrij duur en ze heeft het niet heel breed. Ik zou voor haar deze heel graag willen winnen, zodat ze lekker verder kan haken ^.^ Ik ga duimen!! Fijne woensdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

 5. Lotte, ik hou van haken en droom al lang van deze mooie haaknaalden. Ik vind dit dus een super de super weggeef actie.
  Wat heb jij een supermooie blogpagina! Ik hoop binnenkort wat de kunnen haken met deze coole haaknaalden…:)

 6. Ja, ik doe ook graag mee. Ik hoor regelmatig dat dit soort naalden zo fijn haken en dat je daarna niet meer anders wilt. Dat wil ik best eens proberen.

  Groeten van Jufrouw Mier

  P.S. Ik kwam nog steeds kijken via het andere blog, maar ben nu ook volger van dit blog geworden.

 7. Hooi Lotte,

  Ze zien er super leuk uit en ze haken volgens mij ook heel fijn!! Ik ben bijna klaar met mijn examens en ben van plan om heeeeel veeeel te gaan haken, wat zou dat leuk zijn als ik dat met zulke mooie haaknaalden kan doen! Ik probeer ook een kansje te maken (;

  Liefs Lotte (Lotte&Lotte 😉 )

 8. Oh wat een gave actie haak heel graag nu ik op bed moet liggen omdat ik hernia in de rug heb. Zou deze haaknaalden goed van pas komen dan krijg ik niet zo’n last van mijn vingers.

 9. Ik probeer nog een keertje een reactie te plaatsen…Hopelijk lukt het nu wel? Duimduim…
  Ik doe heel graag mee met de giveaway… zo’n kleurrijk setje wil blijkbaar iedereen wel winnen!
  Op vorige post waarop ik niet reageerde is ook omdat het niet lukte… soms geef ik het dan op en dan is er geen reactie van me… Maar bij deze : ik vind jouw blog nog altijd keileuk!!! 🙂

  1. Jaaaaa! Het is gelukt!! Ik weet niet waar het aan ligt dat het soms niet lukt om te reageren…irritant is het in ieder geval wel! Leuk om te lezen dat je mijn blog leuk vindt!! En super dat je mee doet aan de give away!!

 10. alleen van de vrolijke kleuren van de handvaten wordt je al blij en krijg je zin om te haken, lijkt me super om ze te winnen.

 11. het lijkt me leuk om deze haaknaalden te gebruiken, ik geloof nooit dat je daar net als bij gewone dunne haaknaalden die ik nu heb ook krampen in je vingers van krijgt ! en de leuke kleurtjes zijn natuurlijk mooi meegenomen !
  mooie site heb je , ik heb hem gelijk bij mijn favorieten gezet !
  fijne dag nog ! Georgette

 12. Ha Lotte, ik heb gekeken, maar volgens mij staat mijn reactie er niet tussen. Vanmorgen ging er iets fout met de pc, vandaar, anders mag je deze reactie natuurlijk verwijderen. Graag doe ik mee met deze leuke give-away. 🙂

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 13. Leuke website. En ook nog Pinterest, ben ik ook meteen volger geworden.
  Zoals ik op facebook ook al plaatste had ik ooit een mooie haaknaaldenset. Maar die verdwenen. Nu heb ik helaas slechts 2 losse haaknaalden waarvan alweer eentje door mijn dochter ‘even geleend’ is.

 14. Geweldige actie dit, erg leuk. En wat een mooie haaknaalden en die kleuren ook vrolijk je gelijk van op. Erg benieuwd hoe deze haken 🙂 liefs medusa

 15. Wauw, Lotte, wat een leuke GiveAway. 🙂
  Ik zou graag mijn kans wagen om deze te winnen. De set zou ik niet voor mijn eigen houden, maar aan mijn schoonzusje geven die het niet zo breed heeft. Zij haakt nog steeds met van die typische oude haaknaalden, waar je snel last van krijgt aan je polsen. Dus dit zou een super mooi cadeautje voor haar zijn.

  Groetjes
  Carolien

 16. Ik haak nog steeds met de haaknaalden van mijn oma. Onverslijtbaar natuurlijk, maar wel met dunne grepen. Kan dus wel wat nieuwe gebruiken 🙂

 17. Wat een leuk blog. Kwam via iemands facebook pagina op die van jou en via dat op je blog. En dan ook nog zo een geweldige winactie. Doe graag mee want ook verslaaft aan haken en met mijn gewone naalden pijn in mijn handen. Bij een workshop zo een soort haaknaald gekregen en wat maakt dat een verschil. Veel fijner haken en geen pijnlijke handen

 18. Wil ik heel graag winnen. Niet alleen omdat ze natuurlijk heel erg mooi zijn (want dat zijn ze met die gezellige kleurtjes) maar omdat ik iedere keer hoor dat ze ook heel fijn haken!!!!

 19. Wat een fantastische actie! Ik ben net weer begonnen met haken, na een jarenlange rustperiode waarin ik alleen aan het breien ben geweest maar heb het virus goed te pakken. Kan niet wachten om met allerlei verschillende projecten te beginnen….

 20. Ik doe graag mee met deze actie! Dan hoef ik mijn haak naalden niet meer te delen. Een zou en leuk cadeautje zijn voor mijn verjaardag. .

 21. Oh super! Ik doe graag mee, de gewone zonder handvat gaan me zeer doen. Ik had een bon van de hobby winkel… maar dan nog was deze set boven mn budget.
  En wat is er leuker dan de volgende dag deze coole actie tegen te komen!

  Groetjes Cindy

 22. Ik doe heel graag mee met deze geweldige give-away! Onze dochtertje van 9 heeft deze reeks al van de Sint gekregen, maar de mama heeft ze ook graag! 🙂

 23. Ik doe heeeel erg graag mee met deze Like-Deel-Win actie. Haak nu met haaknaalden zonder grip maar begrijp van velen dat deze zoveel lekker haken dat wil ik natuurlijk zelf ook ervaren.

 24. AAAhh wat een super leuke blog! Ik haak sinds een weekje en al helemaal aan verslaafd, ik haak met de haaknaalden van mn mams maar dan moeten we telkens ruilen niet handig. Ik doe graag mee met de winactie!

 25. Prachtige haaknaalden, ik doe graag mee om deze te kunnen winnen, het waarom heb ik reeds op FB gemeld…..
  Tijd voor een nieuw tijdverdrijf!

 26. Heel mooie en intresante give away, leuk om ze te winnen en wat zou ik er plezier aan beleven, dus nu rustig afwachten op de winnar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *