Gehaakte Minion +link naar patroon

Een tijdje geleden was ik met oudste zoon (net 4) in de wolwinkel. Hij vindt het daar verschrikkelijk, totdat zijn oog op een gehaakte Minion in de etalage viel. Die wou hij ook wel! Zeg daar maar eens nee tegen. We zijn samen op zoek gegaan naar geschikte wol en dit is het eindresultaat:

minion

Hij is goed gelukt al zeg ik het zelf. Ik blij en nog veel belangrijker: zoon blij!

Ik heb de Minion gehaakt met Phildar Coton 4. Van de gele kleur heb ik iets meer dan 1 bol gebruikt en van de blauwe kleur iets minder dan een bol. Verder een restje wit, grijs en zwart. Het patroon is hier (klik) te vinden.

Liefs, Lotte

Like & Share!

4 thoughts on “Gehaakte Minion +link naar patroon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *