Gehaakte kerststal

Een tijdje geleden kocht ik het boekje ‘haak je eigen kerststal’ van Christel Krukkert. Jozef, Maria, het kindje Jezus, de herders, schapen, een os, engelen. Ze staan er allemaal in.

kerststal

Inmiddels heb ik Jozef, Maria en het kindje Jezus klaar. De basis is goed, zal ik maar zeggen. Nu de rest nog. Ik denkย  dat – als ik op dit tempo door haak – ik de kerststal voor december klaar heb. Dat zou goede timing zijn, toch!?

Ik ga snel verder met het haken van deze kerststal in fijne zomerse temperaturen.

Liefs, Lotte

Like & Share!

8 thoughts on “Gehaakte kerststal

 1. Hey Lotte,
  Leuk hoor die kerststal. Ik heb wel eens met het boekje in de hand gestaan, maar heb hem nog nooit gekocht. haha. Ooit misschien nog. Ik zou zo zeggen, ga zo door!!! fijne woensdag!! ๐Ÿ™‚

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  1. Hey Emily, ik heb het boekje zo vaak in m’n handen gehad en ik bleef er maar aan denken. Dus toch gekocht uiteindelijk. Voorals voor de kinderen is zo’n gehaakte stal superleuk! Fijne dag nog! Groetjes, Lotte

 2. Hihi, leuk werkje in de zomer! Ik zet nooit een kerststal, maar ben wel van plan wat gehaakte dingetjes in de boom te hangen… Ook makkelijk omdat ze niet breekbaar zijn ( want met 4 katten in huis…).
  Maar je gaat wel een schattige kerststal krijgen, dat staat vast. Succes ermee!

  1. Dank! Ik moet er weer even voor gaan zitten om de rest van de stal ook te haken, anders komt hij echt niet klaar voor de kerst. Gehaakte kerstversierinngen zijn zo leuk! Ik heb vorig jaar ook wat gehaakt, ballen en een boompje. En idd ideaal voor katten (en kinderen). Fijne dag nog!! Groetjes, Lotte

 3. Goed idee om nu al te beginnen aan de kerststal. Dan is hij mooi op tijd af. Zelf heb ik hem al een paar keer gehaakt. Het bliijft leuk om de stal te zien groeien.

  Veel haakplezir, Margaret

 4. Super leuk!! Ik heb dat boekje ook, vorig jaar Maria en het kindje Jezus gehaakt, dit jaar moet Jozef er toch ook wel bij, hihi. Ik denk dat je het wel op tijd af krijgt (; Ik ben benieuwd naar het resultaat, deze zijn in ieder geval al heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *