Gehaakte kerststal #2

Al eerder schreef ik dat ik een kerststal aan het haken ben. Even een korte update over dit haakproject.

Jozef, Maria en het kindje Jezus zijn al een tijd klaar. Nu zijn de ezel (essentieel onderdeel van de kerststal) en twee koningen klaar. Ik zit dus aardig op schema.

kerststal

 De patronen kun je vinden in het boekje ‘haak je eigen kerststal’ van Christel Krukkert. Zijn jullie ook al bezig met kersthaaksels?

Koningen

Liefs, Lotte

Like & Share!

8 thoughts on “Gehaakte kerststal #2

 1. Hey Lotte,
  Wat een leuke kerststal. Hij zal vast mooi staan onder de kerstboom dit jaar hihi :-). Echt super leuk. Veel plezier nog met verder haken en geniet van het mooie weer :-).

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

 2. heey, ze zien er leuk uit. Ik heb vorig jaar Maria gehaakt en dit jaar wil ik Jozef en het kindje Jezus haken. Ben dus iets minder snel ; ) Ach ja, er zijn ook zoveel leuke dingen natuurlijk

 3. Heel leuk, het zal heel gezellig zijn binnenkort met die gehaakte figuurtjes onder de kerstboom. Je blijft het wel goed volhouden ook om verder te haken aan je kerststal, dat zou mij nooit lukken (ik zou al lang met een heleboel andere haakwerkjes begonnen zijn 😉 !
  Groetjes, Sarah

  1. Ik ben nu met 5 verschillende projecten tegelijk bezig…ik moet me er echt toe zetten om aan de kerststal te werken anders wordt het een meerjaren project 🙂 groetjes, Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *