Gehaakt muziekdoosje uil

Veel van mijn vriendinnen zijn zwanger of pas bevallen. En wat is er nu leuker dan het kraamcadeautje zelf te maken? Uhhh…

muziekdoosje uil

Het patroon van dit schattige uiltje vond ik in het boek ‘gehaakte wilde dieren’ van Vanessa Mooncie. Het is groot genoeg om zonder al te veel moeite een muziekdoosje in te verwerken. De pootjes heb ik er niet onder gezet. Wat vinden jullie? De pootjes alsnog toevoegen of niet?

Liefs, Lotte

Like & Share!

10 thoughts on “Gehaakt muziekdoosje uil

  1. Wat een lieverd! En zo leuk, gehaakte kraamcadeautjes. Helaas is de grote geboortegolf hier al even voorbij, maar als er dan weer een kleintje op komst is, dan grijp ik ook meteen mijn kans om een origineel cadeautje te haken. ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *