Gehaakt kussend paartje + bakfiets

Het is stil hier op mijn blog. Veel te stil eigenlijk. Hoe dat komt? Nou…..
om te beginnen….ik heb sinds kort een bakfiets! Alle drie de jongens kunnen er in plus nog vele tassen, boodschappen, luiers en flesjes. Ik heb dus geen tijd meer om te bloggen. Ik ga echt overal naar toe op de fiets! Het is een elektrische variant (anders ging ik dus echt zo vaak weg met de fiets). Ideaal! Ik fiets zonder moeite heuvels omhoog zo langs de ‘gewone’ fietsers op. Ik ben echt helemaal blij met mijn nieuwe fietsje!!
Maar dat wil niet zeggen dat ik niets meer doe. Integendeel zelfs. Ik ben met veel projecten bezig. Een poef, een babydeken, de scheepjes cal (die ik haak met stylecraft), een gehaakte giraffe, een borstvoedingsketting (voor een vriendin) en een gehaakt ‘delfts blauw’ paartje. Die laatste in inmiddels af. Ik heb deze speciaal gemaakt voor mijn opa en oma die afgelopen week 58 jaar getrouwd waren. Ik vond het wel toepasselijk zo’n schattig kussend paartje. Het patroon komt uit het boekje ‘Ik hou van Holland & haken’ van Christel Krukkert. Over de rest van mijn projecten later meer!
Like & Share!

20 thoughts on “Gehaakt kussend paartje + bakfiets

    1. Ja chique is hij hè! Wij wonen in een best wel ‘heuvelachtige’ omgeving dus die trapondersteuning is geen overbodige luxe! Uiteraard zal ik heeeel voorzichtig fietsen…je miet er niet aan denken dat er iets met de kinderen in de bak zal gebeuren. fijn weekend!!

  1. Dat kussend paartje heb ik nog al eens gezien, zo schattig !! Moest ik in Nederland wonen, zou ik het direct maken !
    Nog goed dat je bakfiets elektrisch is… Als daar alle kinderen inzitten en nog wat boodschappen, zou je niet vooruit geraken, laat staan een brugje of heuveltje over ! Geweldige fiets 🙂 !

  2. Ideaal zo’n fiets als je 3 kinders hebt! Ziet er lekker stoer uit. Het paartje is grappig en schattig, opa en oma zullen er vast blij mee zijn. Het getal 58 viel meteen op, mijn ouders zijn dit jaar 38 jaar getrouwd en mijn schoonouders 48 jaar. Heel toevallig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *