Gehaakt kleedje / doily

 
Afgelopen week haakte ik dit kleedje. Hij is best goed gelukt al zeg ik het zelf! Ik heb het gehaakt met wit katoen en haaknaald 3. Ik zit eraan te denken om dit kleedje ook te haken met heel fijn katoen en een kleine haaknaald om er een kersthanger van te maken. Maar misschien kan ik dan beter kiezen voor een ander patroon (ik heb trouwens al wel een aantal kerststerren gehaakt, die zal ik binnenkort laten zien). 
 
 

Met mijn vrolijke stippentheepot erop staat het erg gezellig! Het patroon vond ik trouwens hier.

Like & Share!

14 thoughts on “Gehaakt kleedje / doily

  1. Wat een mooi kleedje zeg! Ik denk overigens, dat het wel heel mooi zal zijn met een fijnere haaknaald. Zo maakte mijn moeder ze ooit… Als ik het nu zie, dan denk ik, hoe kreeg ze het voor elkaar??? Ik vind het best knap, dat fijne haakwerk! gr. Hennie

  2. Mooi! Je zou heel dunne glanskatoen kunnen gebruiken. En weet je dat wij in de jaren 70/80 gordijntjes/tafelkleden/lampenkapjes/beddespreien haakten van katoen en dit vervolgens op kleur brachten met thee? Hierdoor werd het haakwerk ‘geler’ en dat was destijds heel hip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *