Flos de Vos

Een hele tijd geleden won ik bij Lisanne van Draad en Praat een ontzettend gave give away. Ik won het patroon van Flos de Vos. Lisanne heeft een hele serie bosdieren ontworpen welke allemaal even leuk en schattig zijn. Ik ben helemaal verliefd op Flos. Hij is zo’n ontzettende leukerd!

Flos de Vos2-2

Flos heeft een lekker zonnig plekje in de tuin opgezocht 🙂

Wil je Flos of een ander bosdier haken? Neem eens een kijkje bij Draad en Praat.

Lisanne bedankt!

Liefs, Lotte

Like & Share!

7 thoughts on “Flos de Vos

  1. Lisanne heeft leuke patronen. Deze Flos van jou is mooi geworden. Ik vond het leuk om je afgelopen donderdag ontmoet te hebben en dat ik zo jouw blog ontdekt heb. Je maakt mooie en leuke creaties. Fijn weekend!

    Groetjes, Ingrid

    1. Dank je wel Ingrid! Lisanne heeft inderdaad erg leuke patronen :). Ik vond het ook erg leuk om je ontmoet te hebben. Tot snel! Groetjes, Lotte
      Pa ik zie dat het dit keer wel gelukt is om een reactie achter te laten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *