Een spin!

Momenteel lezen wij elke (maar dan ook echt elke dag en dan zowel ’s middags als ’s avonds) het boek ‘feestmaal voor de koning’. Het gaat over een vogelspin die op zoek gaat naar degene die van zijn verjaardagstaart heeft gesnoept. Heel erg spannend allemaal!
Oudste zoon vindt dit boek dus echt helemaal het einde. Toevallig zag ik bij Stip en Haak vorige week een patroon voorbijkomen om een spin te haken. Dat kwam even goed uit. Dus nu zit zoonlief – terwijl ik hem voorlees – met zijn gigantisch gehaakte spin onder zijn armpjes. Hoe schattig!
Ik heb deze spin gehaakt met dikke wol gekocht bij de zeeman. Ik heb haaknaald 10 gebruikt. Hij is dus echt groot! Zo’n formaat spin hoop ik in het echt nooit tegen te komen 🙂
Like & Share!

10 thoughts on “Een spin!

  1. Geweldig, ik zie het helemaal voor mij! 🙂 Wij hadden laatst een écht groot spinnenmonster op mijn dochters kamer (gelúkkig niet zo groot als deze), maar wel flink uit de kluiten gewassen, brrr… Nee, dan liever zo’n knuffel-exemplaar. 😉
    De naam van jouw blog kwam mij bekend voor, maar ik was nog geen volger dus heb mij gelijk even aangemeld. Leuk blog heb je!
    Groetjes, Marijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *