De KreaDoe

Vorige week ben ik met mijn moeder naar de KreaDoe geweest. Met ons duizenden andere creatieve dames (en een enkele heer). Vorig jaar omschreef mijn moeder de KreaDoe als volgt: “Heel veel kralen en kralen en kralen. Nog meer papier en plaatjes en plakkers. Haakpatronen, breipatronen, borduurpatronen. Vrouwen en vrouwen en vrouwen. 1 zuchtende man op sleeptouw en 2 verdwaalde punkers die dachten dat het de Tattoobeurs was. Kortom: veel, vol, toch leuk.” Die verdwaalde punkers hebben we dit jaar niet gezien (ik denk dat de Tatoobeurs dit jaar niet gelijk valt met de KreaDoe 🙂 ) maar verder is deze beschrijving ook voor dit jaar weer zeer treffend.

kreadoe

Ik kocht nieuwe haaknaalden en veel garen (byClaire nr 2!)

kreadoe 2

Ik zag een Dendennis kerstboom (gaaf!)

kreadoe 4

Zijn jullie ook op de KreaDoe geweest? Wat vonden jullie ervan?

Liefs, Lotte

Like & Share!

5 thoughts on “De KreaDoe

 1. Yes, ik was dit jaar ook op de KreaDoe. Op vrijdag vond ik het met de drukte meevallen. Het was gezellig, al hadden er voor mij best meer wol-, brei- en haakstands mogen staan. Ook stoffenstands kwam ik weinig tegen.
  Misschien zaten de data van de KreaDoe te dicht op die van de Brei- en Haakdagen. Ik las op een paar blogs dat er daar voor breiers en hakers meer variatie was te vinden dan op de KreaDoe met toffe workshops.
  De Dendenniskerstboom is echt leuk. Vrijdag zat hij er ook nog pal naast te haken.
  Heb jij leuke dingen gekocht of leuke workshops gedaan?

  Groetjes, Margaret

  1. Wij waren we ook op de vrijdag. Ik vond het -vooral bij de wol en garenstands- er erg druk. Wat jammer dat ik DenDennis niet gezien heb!
   Ik heb echt van alles gekocht! Nieuw garen, nieuwe haaknaalden, stof (voor een stoer jongensbroekje), verf en meer. Ik vond het een geslaagde dag. En inderdaad wat mij betreft hadden er veel meer stoffenstands mogen staan. Heb jij nog wat gekocht? Wellicht dat ik volgend jaar ook naar de brei- en haakdagen ga.
   Groetjes, Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *