CAL is klaar!

Het is schandalig lang geleden dat ik mijn laatste blogbericht schreef. Ik heb mijn blog de laatste tijd echt verwaarloosd. Ik probeer wel de blogs die ik volg bij te houden maar dat is ook niet altijd helemaal gelukt. Ik geef de schuld maar aan mijn zwangerschap. Het is nog maar een paar weken voordat de baby komt. Op het moment vind ik het lastig om mijn blog goed bij te houden, ik heb zoveel andere dingen aan mijn hoofd….. maar mijn doel is om alle onafgemaakte projecten voor de bevalling af te ronden (en hierover te schrijven natuurlijk) maar dat is misschien wel iets te ambitieus. Ach ja, ik zie wel hoe ver ik kom.
In ieder geval heb ik mijn grootste project tot nu toe – de CAL- klaar! Hoera!! De foto van het eindresultaat wil ik graag met jullie delen. Ik ben er echt heel erg trots op mijn mooie dekentje!
Like & Share!

19 thoughts on “CAL is klaar!

 1. Whow mooi je deken…. pfff de mijne zijn nog lang niet klaar. Heb nog een heel stuk voor de boeg maar ja ik moest er zo nodig ook twee maken!
  Oh nu wordt het spannend… nog even lekker genieten van je buik en babietje! Je laat ons toch snel weten wat het geworden is hé… ik ben nu al benieuwd. Alvast heel veel succes met de bevalling!
  Liefs

 2. Oh, hij is prachtig!!! Ik moet tot mijn schaamte bekennen dat hij bij mij al een maand niet uit de doos is gekomen…
  Dus, ik moet nodig weer verder! Jouw mooie eindresultaat stimuleerd zeker wel.
  X Nana

 3. Wow, die is echt supermooi geworden! En op tijd af zo voor je bevalling! Geniet van de laatste loodjes, succes alvast met je bevalling en daarna begint het grote genieten!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *