Blogtour ‘Eindeloos Haken’

Sinds kort is het prachtige boek ‘Eindeloos Haken’ van Marianne Dekkers-Roos uit. Zaterdag 27 mei jl. was de boeklancering bij Echtstudio in Alphen a/d Rijn. Als je daar niet bij kon zijn, aanstaande zaterdag is de herkansing. Dit keer bij Wolplein in Zaltbommel.

Onderstaande foto’s geven een sfeerimpressie van de boeklancering. Het was een geweldig feestje met champagne, hapjes, cupcakes en veel garens. Uiteraard was Marianne het stralende middelpunt.

presentatie-3 presentatie-2 presentatie-1 presentatie 4

‘Eindeloos Haken’ is te omschrijven als een inspirerend en kleurrijk boek. Het boek bevat meer dan 20 patronen variërend van een deken tot een vest. Er staan patronen in voor de beginnende haakster maar er zijn ook zeer uitdagende patronen in het boek te vinden (zoals bijvoorbeeld het gilet). Wat ik persoonlijk heel erg leuk vind is dat je met hetzelfde patroon verschillende creaties kan maken. Met het patroon voor de bloemensjaal haak je dus niet alleen een sjaal maar ook een kussen of een slinger. Daarnaast laat Marianne zien hoe je door het gebruik van verschillende soorten garen een totaal ander effect creëert.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik enthousiast over het boek ben. Naast dat er alleen maar toffe projecten in het boek terug te vinden zijn is het boek bijzonder voor mij. Samen met Heleen, Inez en Ingrid (wij staan ook wel bekend onder de naam ‘Terrific Testers’) mocht ik deel uitmaken van het testteam van Marianne. Het was onwijs leuk om met deze gezellige groep dames betrokken te zijn bij de totstandkoming van het boek.

deken

Voor het boek haakte ik ‘Deken en kussen Lotte’ en omslagdoek ‘Mechelina’. Het was dan ook  een verrassing en eer dat Marianne de projecten die haar testers hebben gemaakt naar ons vernoemd heeft. De deken die ik haakte is een combinatie tussen tunisch en gewoon haken wat een buitengewoon mooi effect geeft.

 

sjaal-1 sjaal-2

 

Momenteel ben ik bezig met kussenrol ‘Lenize’ en granny square deken ‘Anne’. De andere projecten in het boek staan ook nog hoog op mijn to-do lijst.

boek 1 foto kleed 1

Van Marianne en haar uitgever Tuva Publishing mag ik in het kader van haar Blog Tour ter promotie van haar boek een exemplaar van ‘Eindeloos Haken’ wegegeven. Wil jij kans maken op een exemplaar van dit te gekke boek laat dan een reactie op mijn Facebook of instagram pagina achter. Je kan meedoen tot en met woensdag 21 juni.

 

foto give away

 Liefs, Lotte

 

 

 

Like & Share!

9 thoughts on “Blogtour ‘Eindeloos Haken’

 1. Deken Lotte is ook al zo gaaf! Zo leuk om op alle blogs steeds een ander patroon te zien. Ik kan niet wachten om ook een exemplaar in handen te krijgen, dus ik doe graag mee!

 2. Wat een enthousiast bericht en wat laat je prachtig haakwerk zien. Het was duidelijk een feestje bij Echtstudio. Ik had er graag bijgeweest.
  Wat een gaaf idee van Marianne om de namen van de testers te gebruiken. Zo geeft ze jullie een compliment en bedankje voor jullie werk.
  Ik wil dit boek dolgraag winnen. Maar ja, ik ben vast in goed gezelschap.

  Groetjes, Margaret

 3. Wat een on-wijs leuk blog bericht, lieve terrific-tester-Lotte! Echt heel leuk om te lezen (ik bloos….), en wat heb je al veel prachtige dingen uit het boek gehaakt – óók al zo leuk om te lezen/zien! ‘k Heb genoten van onze samenwerking – top team waren we met z’n allen! Veel liefs, Marianne xx

 4. Ik zou ook graag meedoen met de give-away, maar ik heb geen Facebook.
  Ik volg je wel op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel geloved en gesaved. Hopelijk vind je dat ook leuk :).
  Ik zou beginnen met een kussen uit het boek te haken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *