Appeltje voor de dorst

Ik ben fan van de patronen van de Franse blogster Sandrine Deveze. Konijntje Beatrice en Beertje Bertie zijn patronen van haar die ik al eerder haakte.

Nu haakte ik dit ontzettend schattig appeltje.

Appel-1

Het gouden steeltje en blaadje maken het af.

bertie1-1

Beer Bertie en Konijn Beatrice haakte ik een tijdje terug.

beatrice3

Het patroon van het appeltje is hier (klik) te vinden. Het is wel in het Frans maar is te doen ๐Ÿ™‚

Liefs, Lotte

Like & Share!

9 thoughts on “Appeltje voor de dorst

 1. Hoi Lotte, je appel ziet er goed uit! Moet je eerlijk bekennen dat sinds je bent overgegaan op een nieuwe site ik je minder volg. Niet omdat ik je niet wil volgen, maar omdat ik je minder zie.. Wanneer kom je weer terug naar BLogger..? ๐Ÿ™‚

  1. Hoi Stefanie, dank je! Om eerlijk te zien weet ik niet precies hoe blogger werkt op mijn wordpress site. Ik houd nog steeds mijn oude blog (friemel en tinus) bij waarbij ik bij elk bericht een linkje naar mijn nieuwe site plaats. Ik zou moeten uitzoeken of blogger werkt op mijn site…
   Liefs, Lotte

   1. Het volgen van je mooie, nieuwe pagina gaat gelukkig prima met Bloglovin!
    Het appeltje is zo schattig. Ik heb haar blog ook pas ontdekt, mede dank zij jouw leuke foto’s. Het zijn inderdaad hele lieve en originele ontwerpen.

 2. Dit appeltje is zo schattig. Ik ben ook fan van deze ontwerpen. De foto’s zien er op je nieuwe blog nog mooier uit daan op jouw oude blog. Ik moet er nog wel aan wennen om niet meer jouw oude blog te openen, want tja, die hangt nog in mijn vaste bloglijst. Misschien moet ik diee gewoon uit mijn lijstje verwijderen.

  Groetjes, Margaret

  1. Dankjewel Margaret! Leuk om te lezen. Ik plaats nog altijd een berichtje op mijn oude blog als ik iets nieuws publiceer. Misschien wordt het eens tijd om daar mee te stoppen… Fijne avond nog! Groetjes, Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *