Amineko (ami=gehaakte, neko=kat)

Mijn zus vroeg of ik deze Amineko ofwel gehaakte kat voor haar zou willen maken. Ze was zelf al begonnen maar kwam er niet uit. Dus ben ik vol goede moed voor haar aan de slag gegaan. Deze kat is ontworpen door Nekoyama en op haar website is het patroon zowel in het Japans (voor de liefhebber) als in het Engels verkrijgbaar. Hier vond ik het naar het Nederlands vertaalde patroon.

Ik ben best tevreden met het eindresultaat. Ik heb het patroon exact gevolgd maar mijn Amineko ziet er iets (iets? zeg maar liever: totaal) anders uit dan de kat op de foto in het patroon. Oudste zoon vond het dan ook een mooie aap….

 

Like & Share!

7 thoughts on “Amineko (ami=gehaakte, neko=kat)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *