100 blogberichten! Tijd voor een give away!

100 blogberichten! Wow! Om deze mijlpaal te vieren organiseer ik deze give away. Ik heb twee lappen stof die ik graag zou willen weggeven. Lap 1 is een supergaaf stofje met Japanse meisjes welke ik kocht in Amerika. De afmeting is ca. 1 bij 1.55 meter.
Lap 2 is ‘folklore’ stofje. Afmeting ca. 1,5 bij 1,5 meter. Leuk voor een kussenhoes of een tochtstopper (Handwerkjuffie liet deze op haar blog zien: klik hier voor inspiratie).
Wat moet je doen om mee te doen aan deze giveaway?
Hieronder een berichtje achter laten waarin je aangeeft of je meedoet voor stof 1 of 2 (of beide). Volger zijn of worden.
En ik zou het zeer waarderen als je een linkje naar deze give away op je blog plaatst.
Het leek me toepasselijk om bij 100 volgers (via google friend connect) de lappen de deur uit te doen!
Like & Share!

43 thoughts on “100 blogberichten! Tijd voor een give away!

 1. wat een leuke stofjes vooral die met die Japanse meisjes. Maar zoals ik al zei is de naaimachine niet mijn grootste vriend en laat ik het winnen graag aan iemand over die hele mooie dingen van de lapjes kan maken.

 2. Hoi Hoi!! Volgen doe ik je al langer, altijd leuk om te lezen wat je bezig houd en wat je allemaal maakt!
  Superleuk dat je nu een give-away organiseert! Ik wil graag een gokje wagen voor de Japanse meisjes… Kan ik leuk iets maken voor onze kleine meid!
  Fijne dag vandaag!!

 3. Allereerst gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal! 100 blogposts alweer… Op naar de volgende 100! Als ik mocht winnen zou ik graag het eerste stofje willen, zou een heel leuk kleedje voor mijn meisje kunnen worden!

 4. 100 berichten?! gaaf! dat moet zeker gevierd worden (ik hoef geen stof nog…dat weet je wel, misschien over een paar jaren zal ik weer de naaimachine aanpakken!) :-*

 5. Je bent de 100 berichten al weer even gepasseerd maar toch; nog van harte! Op naar de 100 volgers! Ik zou héél graag meedoen voor de japanse meisjes. Ik zou het stofje héél graag verwerken in een gezellig en kleurrijk tasje. Dankjewel voor deze give away!

 6. Oei, ik sta hier nog niet tussen… vlug gaan delen op mijn blog!
  Ik doe heel graag mee, zo’n tocht hond zou wel van pas komen aan de deur, of misschien naai ik er wel een tasje mee, of een zakdoek hoes, of…
  Ideetjes genoeg om de stofjes te gaan verwerken, nu nog de tijd vinden,
  groetjes Sofie

 7. Via via kwam ik op je blog, ben al even fijn aan het lezen met een mok koffie erbij ๐Ÿ™‚
  Ik ga je volgen en zou ook beste een kansje wagen voor het het gestreepte stofje. Een kussen in die stof zou het goed doen op onze bank.

  groetjes Jen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *